ووشو به بازیهای کشورهای اسلامی افزوده شد
به گزارش دفاع شخصی، ووشو به ششمین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی ۲۰۲۵ ریاض افزوده شد.
به گزارش دفاع شخصی به نقل از ایسنا، بعد از پیگیری و نامه نگاری های دبیرکل کمیته ملی المپیک با دبیرکل بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی بر مبنای اضافه شدن ووشو به بازیهای کشورهای اسلامی ریاض و همینطور مکاتبات لازم با فدراسیون جهانی ووشو در این خصوص، دبیرکل فدراسیون جهانی ووشو در جواب اقدام دبیرکل کمیته ملی المپیک ایران طی نامه ای به شرح ذیل، مراتب قدردانی خویش را اعلام نمود:
"جناب آقای مهدی علی نژاد
دبیرکل کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران
با سلام
بابت نامه ارسالی به تاریخ ۱۵ مارس ۲۰۲۵(۲۵اسفند۱۴۰۳) از شما تشکر می نماییم. از حمایت خدشه ناپذیر جنابعالی در جهت اضافه شدن رشته ووشو به ششمین دوره بازی های همبستگی کشورهای اسلامی که قرار است در شهر ریاض عربستان سعودی و از تاریخ ۷ تا ۲۱ نوامبر ۲۰۲۵(۱۶تا۳۰ آبان۱۴۰۴)برگزار گردد عمیقا سپاسگزاریم.
پشتیبانی و حمایت شما در جهت تلاش هایی که در جهت ترویج و شناسایی ووشو در رویدادهای بزرگ چند رشته ای صورت می گیرد بسیار پرارزش است. همینطور به اطلاع می رساند که با کمیته المپیک عربستان سعودی و کمیته برگزاری بازی های همبستگی کشورهای اسلامی از طرق مختلف برای کسب حمایت ارتباطاتی برقرار نمودیم.
به امید همکاریهای مداوم و نمایش روح ووشو در این رویداد برجسته.
ژانگ یوپینگ
دبیر کل فدراسیون جهانی ووشو"
بدین ترتیب پس از یک دوره غیبت ووشو در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی(قونیه)، اضافه شدن این رشته مدال آور به ششمین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی ۲۰۲۵ ریاض، از اهمیت بسزایی برای کاروان اعزامی کشورمان برخوردار می باشد.
منبع: self-defense.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب