دفاع شخصی
انتقاد سپیده توكلی:

کشتی گیران در آفتاب انقلاب، دوومیدانی کاران در پارک!

کشتی گیران در آفتاب انقلاب، دوومیدانی کاران در پارک!

دفاع شخصی: یک مربی دوومیدانی از حضور کشتی گیران در تنها کمپ تخصصی دوومیدانی ایران که به روی اهالی دوومیدانی بسته شده است، انتقاد نمود.



به گزارش دفاع شخصی به نقل از ایسنا، با روی کار آمدن احسان حدادی به عنوان رییس فدراسیون دوومیدانی تصمیم جدیدی در مورد مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب که تنها پیست تخصصی دوومیدانی در ایران است، گرفته شد. در این جهت درهای آفتاب انقلاب به روی ورزشکاران دوومیدانی بسته شد تا این مجموعه ورزشی فقط به ورزشکاران تیم ملی دوومیدانی اختصاص یابد.

در پی این اتفاق خیلی از دوومیدانی کاران مجبور شدند در پارک ها تمرین کنند و اعتراض آنها هم جواب نداد، چونکه سایر ورزشگاه هایی که در تهران وجود دارد، به سبب حضور رشته های دیگر و استفاده عمومی از آنها از شرایط ضروری جهت تمرین ورزشکاران دوومیدانی برخوردار نیستند.

با این حال باوجود اینکه بگفته مسئولان فدراسیون این کمپ فقط مختص به تیم ملی دوومیدانی است، تیم ملی کشتی آزاد ایران چندین مرحله از تست های خودرا در آفتاب انقلاب برگزار کرده و سالن و پیست به آنها اختصاص داده شده است.

سپیده توکلی از قهرمانان پیشین این رشته و مربی دوومیدانی در واکنش به حضور تیم کشتی در مجموعه آفتاب انقلاب در مطلبی که در صفحه شخصی اینستاگرام خود منتشر کرد، لب به انتقاد گشود.

توکلی با قرار دادن فیلمی از تمرین کشتی گیران در مجموعه آفتاب انقلاب نوشت: " با دیدن این فیلم نمی دانم بخندم یا گریه کنم. دوومیدانی کاران قهرمان (آماتور نه، حتی آنهایی که رکورددار رده های سنی مختلف و مدال آور مسابقات آسیایی و بین المللی هستند) در پارک و دشت و دمن تمرین می کنند چون خودمان را با تیم ملی آمریکا و کمپ های آمریکایی مقایسه می نماییم، در صورتیکه نه کمپ تیم ملی و امکانات مان در حد آمریکاست و نه مثل آمریکا چندین و چند پیست تخصص با امکانات و تجهیزات در کشور داریم! ما فقط آفتاب انقلاب را داریم و بس! بقیه پیست ها فقط برای دویدن آن هم در سطح مبتدی خوب است نه ورزش قهرمانی و ماده هایی مثل پرتاب ها، پرش ها و موانع.

در عوض هر چند وقت یکبار ملی پوشان کشتی که خودشان بهترین شرایط تمرینی برایشان مهیا است، در پیست ما سنجش می شوند.

به هر حال در این سال ها چه ما و چه شاگردهای مان در همین مجموعه استعدادیابی و قهرمان شده اند. حالا مقرر است چه بر سر نسل آینده دوومیدانی و یکسری از ماده ها بیاید، خدا می داند. "






1403/11/16
09:36:34
5.0 / 5
34
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
دفاع شخصی self defense
self-defense.ir - مالکیت معنوی سایت دفاع شخصی متعلق به مالکین آن می باشد