دفاع شخصی
در گفت وگو با دفاع شخصی مطرح شد؛

پسرفت تیراندازی ایران پس از توکیو

پسرفت تیراندازی ایران پس از توکیو

دفاع شخصی: کارشناس تیراندازی معتقد می باشد که تیم ملی ایران پس از المپیک توکیو با افت زیادی روبه رو شده و با این روند نباید انتظار کسب مدال از المپیکی ها را در پاریس داشته باشیم.



به گزارش دفاع شخصی به نقل از مهر، مسابقات تیراندازی جام جهانی در سه رشته تفنگ، تپانچه و اهداف پروازی به میزبانی باکو در حالی به انتها رسید که هیچ یک از نمایندگان ایران موفق به کسب مدال و سهمیه المپیک نشدند.
هانیه رستمیان، گلنوش سبقت اللهی، سجاد پورحسینی، شرمینه چهل امیرانی، امیر محمد نکونام، فاطمه امینی، پوریا نوروزیان و نجمه خدمتی هشت نماینده ایران در رقابت های جام جهانی باکو بودند که رستمیان در تپانچه بادی هجدهم، گلنوش سبقت اللهی پنجاه و هفتم و سجاد پورحسینی سی و سوم شدند. تیم ایران در میکس تپانچه (گلنوش سبقت اللهی و سجاد پورحسینی) در رده بیست و چهارم وتیم میکس تفنگ (شرمینه چهل امیرانی و امیرمحمد نکونام) نهم و تیم دیگر (فاطمه امینی و پوریا نوروزیان) سی و پنجم شدند. در تپانچه ۲۵ متر هانیه رستمیان پنجم و ششم و گلنوش سبقت الهی پنجاه و هشتم و پنجاه و هفتم شدند.
در تفنگ بادی نیز امیرمحمد نکونام یازدهم، پوریا نوروزیان پنجاه و هشتم، نجمه خدمتی بیست و سوم، فاطمه امینی نوزدهم و شرمینه چهل امیرانی سی و ششم شدند. در تفنگ سه وضعیت (دور اول) امیرمحمد در رده سی ام، پوریا نوروزیان در رده پنجاه و پنجم و نجمه خدمتی در رده سی و هفتم قرار گرفتند. در تفنگ سه وضعیت دور دوم امیرمحمد در رده هشتم، پوریا نوروزیان در رده پنجاه و هفتم و نجمه خدمتی در رده پنجاه و ششم ایستادند.

مجید نظامی، کارشناس تیراندازی در گفت و گو با خبرنگار مهر درباب عملکرد تیم ملی ایران در جام جهانی باکو عنوان کرد: حدود ۲ سال پیش در جلسه ای من خدمت دوستان عرض کردم که تیراندازی ایران برای حفظ جایگاه و پیشرفت نیازمند مربی طراز اول خارجی است؛ بخصوص در شته تفنگ این نیاز بیش از سایر بخش ها حس می شد ولی هر چه بود دوستان تصمیم گرفتند با همین مربیان داخلی کار را ادامه دهند. در مسابقات اخیر اگر نتایج ملی پوشان را بررسی نماییم پوریا نوروزیان کمی پیشرفت داشته و نجمه خدمتی تا حدودی احیا شد اما در مجموع رکوردهایی که به ثبت رسید خیلی امیدوار کننده نبود.
وی اضافه کرد: کسب ۳ سهمیه در اهداف ثابت نشان از پسرفت تیراندازی ایران دارد چونکه ما در همین المپیک توکیو فقط ۶ نماینده در این بخش داشتیم. البته در اهداف پروازی پس از سالها اتفاق خوبی رخ داد و یک نوجوان ۱۵ ساله موفق شد سهمیه المپیک را به دست بیاورد که این مورد را می توانیم پیشرفت مناسبی در این بخش در نظر بگیریم.
این کارشناس تیراندازی در پاسخ به این پرسش که فکر می کنید از بین ۴ تیرانداز المپیکی ایران کسی شانس قرار گرفتن روی سکوی المپیک را دارد؟ اظهار داشت: گرفتن مدال در پاریس با این شرایط تقریباً بعید است. البته هانیه رستیمان هم اکنون وضعیت خوبی دارد اما روی او هم نمی شود برای مدال حساب ویژه ای باز کرد. در مورد رستمیان بیشتر این امیدواری وجود دارد که بتواند تا فینال بالا بیاید. در جام جهانی باکو رکوردهای جهان توسط تیراندازن چینی و کره ای زده شد که نشان داده است فاصله ما با آنها برای کسب مدال کم نیست.

نظامی افزود: مدالی که فروغی در توکیو گرفت یک استثنا بود همانطور که خود فروغی در آن زمان یک ورزشکار استثنایی بود. پس از المپیک توکیو ما باید به همه این موارد توجه جدی داشتیم که شواهد نشان داده است متاسفانه این اتفاق نیفتاده است؛ ما زمان را از دست دادیم و فرصت جبرانی نیست. درست است که تیراندازان ایران همیشه با مشکل کمبود فشنگ و تجهیزات مواجهند اما در صلاح های بادی این عذر و بهانه ها پذیرفتنی نیست.
او با اشاره به اینکه که فروغی را خودمان وارد حواشی کردیم؛ اظهار داشت: فروغی ورزشکاری بود که دست به یک کار بزرگ زد ولی ما پس از المپیک بجای برنامه ریزی درست برای او و استفاده از مربی خارجی خوب جهت پیشرفتش او را وارد فضایی کردیم که اصلا درست نبود. قهرمان المپیک توکیو بجای تمرین و تمرکز برای کسب سهمیه پاریس و درخشش در سایر رویدادهای مهم وارد فضای تشریفاتی شد. حضور در مراسم های مختلف به عنوان سخنران، سرکشی در برنامه و اردوهای مختلف همه کارهای بی ربطی بود که فروغی در این سالها انجام دادم. بشخصه او را مقصر این موارد نمی دانم چون فروغی بی تجربه بود وظیفه فدراسیون بود که برای او وحفظ شرایطش برنامه داشته باشد.


منبع:

1403/02/24
09:18:49
5.0 / 5
297
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
دفاع شخصی self defense
self-defense.ir - مالکیت معنوی سایت دفاع شخصی متعلق به مالکین آن می باشد